Biografie

Gabe is een jongen die volop geniet van het leven en elke dag met een lach en zielsgelukkig opstaat. Gabe is zelden negatief en kijkt anders naar dingen als anderen. Dit was al zo op jonge leeftijd. maar hij is niet op jonge leeftijd begonnen met zingen, dit kwam pas later. Gabe's liefde voor zingen en optreden is gekomen doordat hij in een muziekale familie is opgegroeid.

 

 

Gabe: Ik weet nog goed dat ik altijd erg trots was op mijn oom als hij op stond te treden, ik deed dan altijd mee en genoot van elk moment. Maar doorslaggevend was toch mijn vader John Kruse. Al zolang als ik leef speelt hij gitaar en dat vond ik altijd geweldig, ik kon urenlang luisteren naar die prachtige klanken, en dat is niet veranderd! Dus met mijn oom als zanger en mijn vader als gitaarspeler kon ik eigenlijk maar een kant uitgaan, en dat was de muziekwereld in! Ik ben erg blij met dat besluit. En wie had dit gedacht, dat ik ooit nog artiest zou worden?

Sinds zijn eerste liedjes en zijn eerste cd is Gabe niet meer gestopt met muziek maken en dat zal nog wel even zo blijven. Gabe is volop bezig met nieuwe nummers te maken, maar daar zullen jullie nog even op moeten wachten.

 

 

Muziek

Gabe heeft diverse muzieknummers in verschillende stijlen. Open de playlist en beluister enkele voorbeelden.


Toon Playlist

Foto's

Klik op onderstaande knop (of op de foto) om een album te openen met foto's van Gabe.
Dit foto-album zal in de toekomst worden uitgebreid met meer foto's van Gabe.

Bekijk Foto's

Video's

Klik op onderstaande knop (of op de foto) om een lijst met video's van Gabe te bekijken.
Deze videolijst zal in de toekomst worden uitgebreid met meer video's van Gabe.

Bekijk Video's

Vrienden van Gabe